DeDietrich DOR7586A
- Jedinečná kombinace horkovzdušné trouby s párou a pyrolytickým čištěním.
Jedna z mála horkovzdušných trub, která umožňuje i vaření ve 100% páře.
POPIS PRODUKTU
Multifunkční pyrolytická trouba s párou, Barevné provedení Absolute Black v kombinaci antracitu, černého skla a mědi; Intuitivní a přehledné ovládání díky velkému 5“ barevnému TFT displeji Epicurien se symboly; 12 pečících funkcí trouby včetně Horkovzdušného pečení, kombinovaného pečení, udržování v teple nebo pečení chleba; 3 kombinované funkce pečení s párou: Turbo gril + pára, horkovzdušné pečení + pára a konvenční pečení s ventilátorem + pára; Funkce 100% vaření v páře; Režim nízkoteplotního pečení až pro 10 druhů pokrmů; Kulinářský průvodce až pro 97 druhů pokrmů z toho 37 pro kombinované pečení s párou a 25 pro 100% vaření v páře; Automatické otevírání zásobníku na vodu; Podsvícený indikátor hladiny vody v zásobníku; Doporučení k odstranění vodního kamene; Funkce sušení; Variabilní gril se 4 stupni výkonu; Automatické pyrolytické čištění PyroAuto / 3 úrovně pyrolytického čištění včetně PyroExpress 59 min.; Funkce pomalého dovírání a otevírání trouby dveří trouby SOFT CLOSE / DROP DOWN; Vždy chladná dvířka trouby COLD DOOR se 4 snadno demontovatelnými skly; Objem trouby 73 l; En. třída A+; Příslušenství: šestiúrovňové vodící rošty, teleskopické výsuvy plechů, 2 plné a 2 poloviční rošty, mělký a hluboký plech, 1 parní nerez mřížka; Rozměry pro vestavbu (VxŠxH): 585 x 560 x 550 mm
TECHNICKÉ PARAMETRY
Multifunkce Plus umožňuje součastnou přípravu jídla až ve 3 úrovních najednou bez rizika smíchání chuťí a vůní a dosažení výjimečných výsledků při přípravě pokrmů s vysokým obsahem vody.
Nové trouby De Dietrich patří mezi technologickou avantgardu. Jsou opatřeny všemi nástroji nezbytnými pro vytváření mistrovských kulinářských děl. Tento jemný, rovnoměrný a konzistentní způsob pečení při teplotách nižších než 100 °C často používají špičkoví kuchaři a je ideální pro přípravu obzvláště jemného a chutného masa. Obsluha programu je velmi snadná. Je třeba pouze zvolit si pokrm: růžové nebo dobře upečené jehněčí, pečený telecí, nebo hovězí steak v oblíbené úpravě, rare, medium či well-done, pečené vepřové maso, kuřecí maso, malé i velké celé ryby, jogurt atd. Trouba automaticky připraví jídlo dle vašeho požadavku.
Některé trouby mají k dispozici speciální rošt, který maso udrží nad podložkou za účelem zajištění dokonalé cirkulace teplého vzduchu, maso tedy není nutné otáčet.
Doba pečení je dlouhá, ale velmi mírná. Na konci pečení se u některých programů spustí automaticky program udržování teploty pokrmu, což umožní, aby maso zůstalo křehké.
Nízkoteplotní pečení zajistí, aby se maso upeklo stejnoměrně a přitom zůstalo šťavnaté. Tento program můžete použít také pro přípravu tradičních jogurtů.
- Při přípravě pokrmu teplota nemá klesnout pod 73 ° C a stoupnout nad 100 °C.
- Nízkoteplotní pečení se programuje podle typu pokrmů. Některé pokrmy mohou mít zcela odlišné parametry nastavení (topná tělesa, teplota určena pro rožnění).
- Upozornění: Podle zvolené nádoby se teplota v troubě v prvních fázích pečení může zvýšit na 275 ° C (předehřev)
Po výběru předem naprogramovaného receptu a zadání hmotnosti potraviny pečicí trouba automaticky určí vhodný režim přípravy, stejně jako ideální teplotu a čas potřebný k pečení s přesností na minuty. Pokud jde o pomoc s vašimi kulinářskými výtvory, máte k dispozici opravdového odborníka.
Některé zdánlivě jednoduché recepty, jako jsou pusinky, vyžadují ve skutečnosti hodně zručnosti, aby byly dokonalé. Pro jejich perfektní přípravu je potřeba správné nastavení teploty a času přípravy. Jedinečné nastavení 4 stupňů výkonu grilovacího tělesa vám pokaždé umožní snadno dosáhnout požadovaný výsledek.
De Dietrich ve svých nových troubách přináší funkci, v dnešní době téměř nepostradatelnou. Proces dehydratace vám umožní sušení velkého množství různých potravin včetně aromatických bylin, ovoce a zeleniny, při dokonale řízené teplotě mezi 60 °C a 80 °C. Celý proces sušení zabraňuje vytváření bakterií, potraviny tak můžete uchovat i po několik měsíců a mít je po ruce kdykoliv budete chtít. Šetrné sušení dokáže uchovat esenciální prvky, jako jsou vitamíny a minerály, potraviny tak neztrácí své nutriční hodnoty.
Tento ovládací panel používá stejné rozhraní, jak je tomu i u ovládacího panelu Connaisseur. Pomocí otočného voliče jednoduše nastavíte požadovanou funkci, nebo program. Programy a funkce jsou schématicky zobrazeny detailními ilustracemi, které usnadňují nastavení vaší trouby.
Trouba umí hlídat počet pečících cyklů včetně intenzity pečení a sama navrhne délku pyrolytického cyklu v závislosti na předpokládaném stupni znečištění kavity trouby.
S multifunkční troubou od De Dietrich je pečení chleba velmi jednoduché a zvládne ho opravdu každý! Vizuální programátor disponuje jednoduchou, intuitivní barevnou obrazovkou, stačí zvolit program na pečení chleba, zatočit ovládačem, potvrdit zmáčknutím a už pečete – Le Twist – Le Click – Le Cook!
Z nového uživatelského rozhraní dostanete maximum. Zdokonalená elektronika umožňuje stejně snadné ovládání, jako je tomu u klasických pečících trub De Dietrich. Instrukce na displeji jsou přesné a snadno čitelné. Všechny dostupné funkce jsou přehledně zobrazeny na bílém elektronickém panelu displeje. Kromě programu pro šetrné odmrazování je k dispozici šest programů, které nabízí mnoho možností pro rychlou a chutnou přípravu pokrmů.
Pyro Express je nová forma pyrolytického čištění. Tato funkce dokáže efektivně zužitkovat zbytkové teplo předchozího pečicího cyklu a díky tomu ušetříte až 50% elektrické energie. Pyrolytické čištění vaší trouby bude v expresním režimu trvat pouhých 59 minut.
Pyrolytické trouby disponují zesílenými celoskleněnými dvířky se 4 skleněnými panely s ventilací. Díky této jedinečné konstrukci zůstává vnější strana dvířek relativně chladná.
- maximálně 40 °C ve středu dvířek během pyrolýzy
- maximálně 65 °C v nejteplejším místě dvířek během pyrolýzy
- maximálně 30 °C ve středu dvířek během pečení
Díky celoskleněnému vnitřnímu povrchu a snadno rozebíratelné konstrukci je možné dvířka dokonale vyčistit, aby byla opět jako nová.
S parní troubou připravíte zdravá a chutná jídla raz dva. Díky tomu, že potraviny připravované v páře nepřicházejí do přímého kontaktu se zdrojem tepla, uchovávají si svoji přirozenou chuť, vůni, strukturu, ale především všechny vitamíny a minerály. Vyhnete se také zbytečnému používání tuků.
Vůně se nemíchají, takže můžete bez obav připravovat hned několik druhů potravin současně na několika úrovních trouby. Velmi jednoduše, rychle a zdravě si tak připravíte své oblíbené sladké či slané menu. Je to nejzdravější způsob přípravy jídel, bez zbytečného používání tuků.
Díky své schopnosti vařit, rozmrazovat a ohřívat bez vysušování nebo rizika spálení pokrmu, je kombinovaná parní trouba De Dietrich ideálním partnerem pro moderní kuchyni a přípravu chutných, zdravých a jednoduchých pokrmů plných živin, vitamínů a minerálů.
Speciální mechanismus dvířek zajišťuje jejich pomalé zavření. Troubu tak snadno zavřete i bez uchopení madla rukou a téměř nehlučně.